Αλλαγες - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας,  εφόσον επιθυμείτε , χωρίς επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα μας κα σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες  θεωρούνται  οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).  

Επιστροφές  Υπαναχώρηση – Αντικατάσταση

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών κατ’ ανώτατο  χρονικό περιθώριο, από τη ημερομηνία παράδοσης αυτών (αρ. παρ.10 ν.2251-1994) Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Σε περίπτωση λάθους της Optimum Silver,  ήτοι αποστολή λανθασμένων προϊόντων ή προϊόντων που φέρου ελάττωμα ή τους λείπει συμφωνημένη ιδιότητα, έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Το προϊόν που είναι προς αντικατάσταση-επιστροφή θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από το πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Επιπλέον η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.  Επικοινωνήστε με την Optimum Silver εντός  2 εργάσιμων ημερών

Δεν επιστρέφονται ή αντικαταστούνε:

       Τα  κοσμήματα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία κατόπιν παραγγελίας σας .
       Τα κοσμήματα που είναι  ειδικές παραγγελίες .